Dulcis Gourmet

San Martino je del gostinske blagovne znamke Dulcis Gourmet, ki jo sestavljajo še restavracije San Martino, Ošterija pri Oljki in Al Capone ter restavraciji internega tipa v podjetjih Hella in Spar.

Zavezanost tradiciji je jedro blagovne znamke Dulcis Gourmet, hkrati pa njena konkurenčna prednost. Svojim strankam in gostom vedno ponujamo naravne, sveže in okusne dobrote iz lastne proizvodnje.

Domače mesnine (briški pršut, budjole, suhe salame, klobase…) predelujemo in sušimo v lastni mesnici in sušilnici. V pekarni ročno mesimo domači kruh, testenine in njoke, ki so kot končni izdelek ali sestavina naših jedi na voljo v naših enotah.

V Goriških Brdih pridelujemo več vrst grozdja; tam je vinska klet s ponudbo različnih vrst vin, med njimi tudi v morju zorjeni Dulcis Mare, na katerega smo še posebej ponosni. Ponudbo zaokrožamo z odličnimi marmeladami, likerji in žganji, olji in vinskim kisom.


Izkuseno osebje

Ko ste v Ljubljani…

Obiščite restavracijo in se za trenutek ustavite v kotičku Dulcis Gourmet z bogatim izborom izbranih vin, domačih sušenih mesnin, žganj, marmelad, oljem grozdnih pešk in ostalimi izdelki lastne proizvodnje. Kupite jih zase ali pa jih podarite svojim najdražjim.

Izkuseno osebje

Iz globin morja

Dulcis Mare je zares unikatno vino. Peneča rebula in rose kleti Tomažič sta starani v morju, ki ponuja idealen ekosistem za staranje. Stalna svetloba in temperatura ter odsotnost kisika, kombinirana z naravnim gibanjem vode, ohranjajo vino med staranjem živo. Rezultat je svež in izvrsten okus ter steklenica, ki je prava umetnina narave.

Izkuseno osebje

Domače in okusno

Sušene mesnine so izdelane v naši lastni sušilnici, kjer uporabljamo zgolj najboljše kose mesa in recepte, ki so prehajali iz roda v rod. Tradicionalni izdelki kot so salame, gambica, panceta in budjola so klasiki lokalne gastronomije, ki jih jemljemo zelo resno. Naše sušene mesnine vsebujejo zgolj naravne sestavine in so brez glutena.

Naročite se na sveže novice in posebne ponudbe restavracij in slaščičarn skupine Dulcis Gourmet.

Ošterija pri Oljki
Dulcis Marende
San Martino
Dulcis Mare
AlCapone
diVino