Cenimo vašo zvestobo

Naše restavracije, ki se nahajajo v ljubljanskem BTC City dnevno obišče na tisoče gostov in mnogi izmed njih se vanje z veseljem vračajo. V skupini Dulcis Gourmet cenimo dejstvo, da smo za marsikaterega obiskovalca naših enot postali vsakodnevna destinacija za uživanje v malicah med službenim časom ali opravki v nakupovalnem središču za mnoge pa tudi naslov, na katerega lahko računajo, ko potrebujejo restavracijo v kateri lahko ob hrani proslavijo kak poseben dogodek.

S programom zvestobe se zato želimo vsem našim rednim gostom zahvaliti za obiske naših restavracij. S predložitvijo kartice zvestobe imetnik ob vsakem nakupu nad 5 € v restavracijah skupine Dulcis Gourmet pridobi boniteto, ki znaša 10 % od vrednosti nakupa hrane. Te bonitete lahko kasneje koristi pri naslednjih obiskih naših enot. Člani kluba imetnikov kartice zvestobe Dulcis Gourmet lahko svoje stanje preverite na tej povezavi

Veseli nas, da vam lahko v naših restavracijah vedno ponudimo nekaj posebnega. Z včlanitvijo v program zvestobe pa vam bomo to zagotovili tudi ugodneje. Postanite član družine uporabnikov kartice zvestobe Dulcis Gourmet tudi vi!

Pridružite se

Naročite se na sveže novice in posebne ponudbe restavracij in slaščičarn skupine Dulcis Gourmet.

Ošterija pri Oljki
Dulcis Marende
San Martino
Mare Santo
AlCapone
diVino